Organisatie

Medewerkers

De medewerkers van Dijco zien het als hun opdracht om iedere dag te zorgen dat klanten hun bestellingen exact volgens afspraak geleverd krijgen.

Medewerkers

Terwijl de chauffeurs files vermijden en de beste route over de weg nemen, maken de planners gebruik van de nieuwste software om de ritten zo efficiënt mogelijk in te plannen. De medewerkers kennen de klanten en weten welke dienstverlening er wordt verlangd. Zo levert het team maatwerk voor alle klanten.

Planning

Dijco heeft een eigen afdeling planning voor zowel de binnenlandse als de buitenlandse transporten. Deze afdeling zorgt voor een uitgekiende ritindeling en gebruikt daarvoor de meest geavanceerde software.

De afdeling regelt naast de distributie naar klanten ook het ophalen van groenten, fruit en paddenstoelen bij de telers van The Greenery. Hoewel de fysieke collectie grotendeels bij charters is ondergebracht, ligt de verantwoordelijkheid voor de planning bij Dijco.

De planners spreken verschillende talen, zodat de communicatie met buitenlandse klanten optimaal verloopt. Klantvriendelijkheid staat voorop en dus is de afdeling Planning dag en nacht bereikbaar.

Chauffeurs

De chauffeurs van Dijco zijn uiteraard allemaal opgeleid voor hun taak. Naast een groot rijbewijs, hebben zij het diploma Vakbekwaamheid bederfelijke goederen. Veiligheid, zorgvuldigheid en nauwkeurigheid staan voorop in hun werk. Dijco kan daarbij met trots melden dat een groot deel van de chauffeurs al tientallen jaren aan de onderneming verbonden is.

Het aantal schadegevallen is al vele jaren ver beneden het gemiddelde in de transportsector.

Management

Het management van Dijco is gepokt en gemazeld in de transportsector. Het huidige management kent alle onderdelen van het bedrijf uit ervaring. Die kennis wordt gekoppeld aan een enorme drive om klanten optimaal te bedienen.

Daarnaast zorgt het management ervoor dat met uitstekend materieel wordt gewerkt: chauffeurs, planners en administratie krijgen de juiste middelen om een topprestatie neer te zetten. Uiteraard zorgen de managers er ook voor dat wordt voldaan aan alle wet- en regelgeving die voor deze sector geldt.

Omdat de roots van Dijco in het transport van AGF liggen, draagt Dijco betrouwbare afspraken over aflevertijden hoog in het vaandel.