Diensten

Diensten

Dijco Internationaal Transportbedrijf verzorgt voor The Greenery alle transportactiviteiten over de weg. Daarnaast wordt er voor uiteenlopende opdrachtgevers in de transportsector vervoerd.

Specialisme is het geconditioneerd vervoeren van groenten, fruit en paddenstoelen. Het wagenpark en de onderneming zijn zo ingericht dat deze producten vers op de plaats van bestemming aankomen. Het huidige wagenpark bestaat uit 45 trekkende eenheden en 130 opleggers. Dankzij een eigen garage en wasstraat op de locatie in Bleiswijk, wordt het moderne wagenpark altijd in goede conditie gehouden.

Afhankelijk van het seizoen zet Dijco tot 150 charters in voor het geconditioneerd vervoer van groenten en fruit door heel Europa. Het accent ligt hierbij op de Benelux, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Voor de overige Europese bestemmingen wordt er nauw samengewerkt met de charters. Binnen Nederland heeft Dijco Transport een landelijk dekkend netwerk. Dit omvat het vervoer tussen distributiecentra, klanten en telers van The Greenery.