Diensten

Internationaal transport

Het Internationaal transportbedrijf Dijco vervoert voor The Greenery sinds jaren groente en fruit naar vele klanten in Europa.

Internationaal transport

Internationaal Transport vanuit Nederland

Het klantenbestand is zeer uitgebreid, wat inhoudt dat ervaring in de branche een vereiste is om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Van het totale volume van The Greenery levert Dijco ongeveer 70% af tot aan de eindbestemming van de klant.

Belangrijke afzetgebieden welke door Dijco dagelijks beleverd worden zijn Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de nieuwe EU landen.

Het grootste volume wordt verreweg getransporteerd naar Duitsland. Door de ervaring welke vanuit het verleden is opgebouwd, heeft Dijco een sterk netwerk ontwikkeld met een landelijke dekking. Hierdoor is het mogelijk om dagelijks volgens de wensen van de klant en binnen de juiste tijdsvensters te leveren.

Voor Frankrijk geldt hetzelfde concept, maar hier wordt regelmatig samengewerkt met externe transporteurs welke volgens dezelfde maatstaven werken als Dijco.

 

Retour Transport naar Nederland

In het transport is het niet alleen essentieel dat er op tijd geleverd wordt bij de diverse klanten. Minstens zo belangrijk is het ook om alle auto’s weer op een efficiënte wijze te voorzien van een retourlading richting Nederland.

Door de ruime ervaring in het internationaal transport heeft Dijco in de loop der jaren ook een sterke marktpositie opgebouwd op het gebied van retourladingen. Gerenommeerde bedrijven hebben reeds een jarenlange relatie met Dijco. Betrouwbaarheid en de no-nonsense mentaliteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot deze langdurige samenwerking.

Dagelijks worden verschillende ladingen in Duitsland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk verladen en afgeleverd bij de klant in Nederland.